Dat is ons doel!

Investering

Je investering hangt af van aspecten zoals type opdracht, complexiteit, aantal vragen en kennis, kunde en ervaring van jou als inschrijver, maar ook van die van de aanbestedende dienst. Als je eerder hebt ingeschreven kan dit tijd besparen. Goede teksten kun je wellicht deels hergebruiken. Dit is per aanbesteding te beoordelen want al zijn twee aanbestedingen (nagenoeg) gelijk, aanbestedende diensten en beoordelingscommissies zijn dat niet. 

Inschrijven op een aanbesteding is complex en kost tijd maar biedt ook veel kansen. Elke aanbesteding is anders maar in een gemiddeld aanbestedingstraject moet je al snel zo’n document of 10 (met uiteenlopend aantal pagina’s) grondig doornemen. Vragen over visie, werkwijze, continuïteit, veiligheid, kwaliteit, etc., moeten worden beantwoord om te bewijzen dat je voldoet aan de minimale eisen en gunningscriteria. Voor jou zijn de eigen kwaliteiten en USP’s misschien gesneden koek. Het aantonen daarvan in hapklare, makkelijk verteerbare brokken voor de aanbestedende dienst is vaak de uitdaging. Hoe dát het beste kan, is met onze expertise een uitdaging minder. Als ervaren aanbestedingsprofessionals zijn wij in staat om in een korte tijd een kwalitatief goede inschrijving te doen. Dat bespaart je tijd en geld. Een investering die altijd loont!

Het winnen van een aanbesteding vraagt om een team met de juiste kennis en expertise. Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten.